00,00 Kč

V nákupním košíku nemáte žádné položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Slavnostní otevření JOTT v Čechách

2. září 2022

(Aktualizováno dne 11.10.2022)

Přijďte ochutnat francouzský styl značky JOTT, kterou již koupíte nejen online, ale také v nově otevřené kamenné prodejně v pražském Chodově.

Prodejna byla slavnostně otevřena 09. září, a vy si nyní můžete vyzkoušet populární městské bundy na vlastní kůži.

Řekněme si něco o značce

JOTT, nebo jinak řečeno JUST OVER THE TOP, je trendová, pohodlná, funkční a vysoce kvalitní městská značka, kterou vytvořili rodáci z Marseille, Mathieu a Nicolas Gourdikianovi, v roce 2010.

Specializuje se na tenké a ultralehké péřové bundy, které můžete nosit během celého roku. Jsou skutečně praktické, dají se rychle srolovat a zabalit do malé úložné kapsy, takže je stačí hodit do batohu či tašky a budete vždy připraveni. To, že jsou tyto bundy opravdu oblíbené, dokazuje fakt, že se jich každý rok prodá více než 1 milion.

Značka JOTT se ale nespecializuje jen na bundy. Ano, ty byly základem vzniku, ale po jejich velkém úspěchu se podnikání rozjelo, a nyní můžete nakupovat například praktické plážové oblečení, polokošile, či plavky.

Variabilita a styl

Milujete krásné barvy? Chcete se vytrhnout z nevšednosti a upoutat pozornost?

JOTT také zbožňuje barvy. Proto kromě základních a stálých 8 barev si pro vás každou sezónu připraví 15 nových stylových barev. Na své si tak přijdou i milovníci nevšednosti. No určitě si vyberou i ti, kteří sázejí na jednoduchost. Zkrátka, bundy JOTT jsou pro každého. Stačí si vybrat oblíbenou barvu, ať už máte rádi klasickou černou nebo raději zářivou červenou, modrou či růžovou.

No není to úžasné?

Navíc máte na výběr z 8 stylů. Chcete bundu s kapucí, bez kapuce, s rukávy nebo bez nich, do pasu či po kolena?

Potřebujete kvalitní bundu do každého počasí také pro vaše dítě? Ano, JOTT má pro vás také dětský sortiment.

Vybírat si může opravdu každý. Zkombinujte si tu pravou bundu speciálně dle vašich požadavků.

Do každého počasí

Příroda je často nevyzpytatelná. Buďte tak připraveni na všechno.

Ať už prší, fouká nebo sněží, reverzibilní díly vás ochrání. Protože každý model má svoji vlastní funkčnost. Bundy jsou také nepromokavé, lehké, skladné a lze je vzít kamkoli se vypravíte.

Nenechte se oklamat přírodou, JOTT na vás myslí za každého počasí.

Vyberte si ultralehkou pro chladnější letní večery, lehkou pro příjemná jarní rána, vestu na podzim a hrubou pro ty nejchladnější zimy. Nebo si vyberte jednu na celý rok.

Závěr

Francouzská společnost JOTT pro vás spojuje městskou eleganci se sportovním stylem. Vyrábí lehké bundy, které můžete nosit během celého roku. Vyberte si svoji bundu v URBANBRANDS.